Workshop Systemisch werken


 

Workshop Systemisch werken                                                                                                

 Zaterdag 10 juni 2023

 

Alle ruimte voor jouw vraag
Er is alle ruimte om je vraag voor een opstelling in te brengen. Je vraag kan gaan over gevoelens van verdriet, van boosheid, van onmacht, kan gaan over je verlangen naar meer eigenheid, meer autonomie, meer durf, meer naar buiten treden, meer inzicht in jezelf.  

 

Zoals Rainer Maria Rilke zegt:

 

"We moeten leren de vragen zelf lief te hebben, als boeken geschreven in een volkomen vreemde taal om dan ooit, zonder het te weten het antwoord binnen te leven".

 

Familie-opstelling

Een familie-opstelling is een prachtige methode om een antwoord te vinden op je vraag. In een familie-opstelling worden elementen uit jouw vraag in de ruimte opgesteld met behulp van representanten. De beweging van de representanten laat vaak al zien waar je vraag mee te maken heeft.

Vaak laat een opstelling een thema uit je systeem zien, waar je je niet zo van bewust was. Er kan iets getoond worden, waardoor je een helder inzicht krijgt in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst. We zijn ons niet zo bewust van de dynamieken tussen onze ouders en hun ouders. De kracht van de methode van familie-opstellingen is het verkrijgen van een inzicht in de verborgen dynamieken. 

Dit inzicht kan ons behulpzaam zijn bij ons eigen proces, bij onze eigen ontwikkeling. 

 

De dag zelf was zeer interessant, een fijne plek waar verschillende mensen met verschillende achtergronden en leeftijden samenkomen met één doel. Zo was iedereen bereid een rol te spelen in het herkennen van elkaars verleden. Het heeft mij de kans gegeven een keuze te maken voor mij, een keuze waar ik nog steeds moeite mee kan hebben, maar ik heb gezien dat de mogelijkheid er is. Er is een andere stap mogelijk. Ik hoef niet hetzelfde te doen als wat mijn ouders deden en kan steeds beter voor mijzelf kiezen. 

Ambhar

 

Opstelling 

Als door een prisma

wordt via positie

en interactie

de lijn

van pijn

helder 

En vindt zijn plek

 

Seb

Aanmelding

Je kunt je opgeven door het Aanmeldingsformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info[at]cheironcoaching.nl of naar whmwolters[at]gmail.com.

 

Locatie 

De workshop vindt plaats in 'Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling', De Ruyterstraat 65 te Nijmegen, op 10 minuten loopafstand van NS-station Nijmegen.

We starten om 10:00 uur en ronden zo tegen 17:00 uur af.

Vanaf 09:30 uur is er koffie en thee, en rond de klok van 13:00 uur is er een lunch.

De kosten voor deelname als representant of waarnemer zijn € 30,00 en voor wie een vraag voor een opstelling inbrengt zijn de kosten € 105,00.

  

Van harte welkom op zaterdag 10 juni 2023. 

 

Wim Wolters

Trainer, coach, begeleider, opsteller

Cheiron Coaching Nijmegen

 Naar boven